Среднеспелый сорт. Вегетационный период от всходов до технической зрелости 115-125 дней. Куст раскидистый, высотой 45-60см. Плоды белого цвета, удлинённо-грушевидной формы, длиной 16-20см, диаметром 5-7см, массой 170-250г. Мякоть белая, средней плотности, без горечи. Выращивать баклажан рекомендуется через рассаду. Сорт жароустойчивый, относительно устойчив к вирусным болезням. Рекомендуется для использования в домашней кулинарии.
Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 115-125 днів. Кущ розлогий, висотою 45-60см. Плоди білого кольору, видовжено-грушоподібної форми, довжиною 16-20см, діаметром 5-7см, масою 170-250г. М’якуш білий, середньої щільності, без гіркоти. Вирощувати баклажан рекомендується через розсаду. Сорт жаростійкий, відносно стійкий до вірусних захворювань. Рекомендується для використання в домашній кулінарії.
Вес нетто: 0.50 г.