Однолетнее растение. Вегетационный период от всходов до хозяйственной спелости 25-35 дней. Листья и семена имеют пикантный горчичный вкус. Первый посев семян в открытый грунт проводят в апреле, следующие посевы повторяют через 10-15 дней до середины августа. Сбор зелени можно проводить при достижении растениями высоты 15-20см. Свежие листья используют в пищу для приготовления салатов и гарниров, семена добавляют в маринады.
Однорічна рослина. Вегетаційний період від сходів до господарської стиглості 25-35 днів. Листки та насіння мають пікантний гірчичний смак. Перший висів насіння у відкритий ґрунт проводять у квітні, наступні висіви повторюють через 10-15 днів до середини серпня. Збір зелені можна проводити при досягненні рослинами висоти 15-20см. Свіже листя використовують в їжу для приготування салатів та гарнірів, насіння додають в маринади.
Вес нетто: 3.00 г.