Среднеранний сорт. Вегетационный период от всходов до технической спелости 95-120 дней. Куст сильнорослый, высотой 70-100см. Плоды крупные, овальной формы, в биологической спелости красно-фиолетовой окраски, массой 200-300г. Мякоть плотная, кремовая, нежная и вкусная. Выращивать баклажан рекомендуется через рассаду. Плоды используются для консервации, переработки и в домашней кулинарии.
Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 95-120 днів. Кущ сильнорослий, висотою 70-100см. Плоди великі, овальної форми, у біологічній стиглості червоно-фіолетового забарвлення, масою 200-300г. М’якуш щільний, кремовий, ніжний та смачний. Вирощувати баклажан рекомендується через розсаду. Плоди використовуються для консервації, переробки та в домашній кулінарії.
Вес нетто: 0.50 г.